EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK

Várónk

Egyre bővülő szolgáltatásaink mellett igyekszünk ügyfeleink részére könyebbé tenni a várakozási időt. Megpróbáltuk a lehető legtöbb kényelmi és hasznos funkcióval ellátni várónkat. Hogy mik is ezek pontosan, nézzük!
Image

E

_gy kis kávészünet

Lehet apróságnak tűnik, de a rohanó mindennapokban mindenkinek jólesik egy kis frissítő. Kávé imádók révén figyelünk arra, hogy mindig a legfrissebb pörkölésű kávét szolgáljuk fel Nektek. Latte, espresso, rövid és hosszú kávék mellett kedvetek szerint ízesíthetitek magatoknak a megfelelő hozzávalókkal. Bármely szolgáltatásunkat is veszed igénybe, mindegyik mellé jár a finom frissítőnk.
 

N

Ne csak te töltődj fel

Lemerült a telefonod vagy a várakozás közben dolgozni támadt kedved? Ez nem akadály, ülőhelyünkhöz elektomos kiállás tartozik és egyes telefon készülékekhez töltőt is tudunk biztosítani.
Image
Image

W

/ . .. ifi

Dolgoznál vagy csak böngésznél egy kicsit míg várod, hogy megszépüljön autód? Vendégeink díjtalanul használhatják internetünket, ezzel is felgyorsítva a várakozási időt.

A

-. utós tartozékok, kiegészítők, autóápolási termékek

Autókozmetika révén megtalálhatóak nálunk autóápolási szerek otthoni és ipari felhasználásra egyránt, autóillatosítok, szezonális téli és nyári szélvédőmosó folyadék. Előre összeállított kis autóápolási csomagok és az autók szerelmeseinek pedig egyedileg összeállítható utóápoló csomagot kínálunk, hogy otthon is profi módon tudják tisztítani autójukat. Termékkínálatunkban megtalálhatóak az alábbi márkák: Riwax, RRCustom, Bad Boys, WorkStuff, Koch Chemie, Rupes, Marco Martely.
Image

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.
google-site-verification=uXVpJZ-xBydOHhWcnQDhWtX8KKfEcMn92sBz8KPlGlI