ÁSZF

ÁSZF

Az Általános Szerződési Feltételek („Á.SZ.F.”) tartalmazzák Cool-Clean Service Kft. ,Cool Clean Autókozmetika  (székhely: 9700 Szombathely 11-es huszár út 195., adószám: 32001543-2-18)​, mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett weboldalának használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket illetve az autómosó területére vonatkozó házirendet. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Alapvető rendelkezések
​A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az ÁSZF 2023.01.01-től érvényes annak legközelebbi módosításáig.

A weboldal, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme alatt áll.

Rendelkezésre állás- autókozmetikánkba a mindenkori nyitvatartás idejére tudnak ügyfeleink időpontot foglalni, nyitvatartásunk a weboldalon feltüntetve.

Adatkezelési szabályok
Az adatvédelmi tájékoztató elérhető az alábbi linken: http://cool-clean.hu/car/index.php/adatvedelmi-nyilatkozat

Igénybe vehető szolgáltatások köre

A megjelenített szolgáltatások csak személyesen vehetőek igénybe. A termékek szolgáltatások díja tartalmazzák az Áfát, nem normál szennyezettség esetén egyedi árazás léphet életbe szemrevételezés után.

A weboldalon Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a szolgáltatásról fotót jeleníthet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Időpont foglalás menete és foglalási kötelezettségek.

A megrendelő szolgáltatásainkra időpontot telefon, e-mailban valamint online időpont foglaló rendszerükön keresztül teheti meg. (Online foglalási rendszer elérési címe: https://cool-clean-autokozmatika.salonic.hu/ ) A foglalás akkor válik véglegessé amikor a szolgáltató a megrendelő részére vissza igazolja a megrendelt szolgáltatást.

A megrendelő a foglalással vállalja, hogy a megjelölt időpontban megjelenik autójával az autókozmetikában.

Amennyiben a megrendelő a foglalt időpontra késve érkezik meg ezzel csuszást idéz elő a napi munkafolyamatban, úgy a munkát megtagadhatjuk vagy a vállalt határidő felül bírálhatjuk. Amennyiben a késés miatt nem végzünk a munkával a nyitvatartási időn belül úgy másnap kerül átadásra a gépjármű.     

Előleg fizetési kötelezettség

Amennyiben a megrendelő bizonyos szolgáltatásokra foglal időpontot, valamint az igénybe vett szolgáltatások össz értéke meghaladja a bruttó 50.000 Ft-ot úgy előleg fizetési kötelezettsége van. A fizetendő előleg az igénybe vett szolgáltatások össz értékének 20%-a. Az előleg megfizetése az alábbi módokon lehetséges: személyesen készpénzben és bankkártyával, online bankkártyás fizetés vagy banki átutalással.

Foglalás lemondása, előleg kezelése

A megrendelő a foglalását az időpontot megelőző 48 órán kívül tudja lemondani, valamint módosítani. Ezt telefonon, e-mailban vagy online foglalási rendszerünkön keresztül tudja megtenni. Amennyiben előleg fizetés történ és a fentebb említett időpontig történik a változtatást / lemondás úgy az előleg 15 napon belül tovább vihető és beszámításra kerül az új időpontnál. Amennyiben az időpont lemondás a fent említett időn belül történik és foglal mellé új időpontot úgy az előleg tovább vihető, amennyiben nem történik új foglalás úgy az előleg elvész.

Autókozmetika házirend

Az autókozmetikák teljes területén kamera rendszer üzemel. A mosó csarnok területén a személyzeten kívül más nem tartózkodhat. Lakk hibákból adódó, valamint nem gyári állapotú elemek további sérüléseiért, a szolgáltatásaink keletkezett beázásokért felelősséget nem vállalunk. A járművekben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. A fényezésbe, felnibe beleégett és időben el nem távolított szennyeződések okozta károkért garanciát nem vállalunk. Ügyfeleink járműveiket saját felelősségükre hagyják cégünknél.

Panaszkezelés

A Vállalkozó fenntartja magának azt a kizárólagos jogot, hogy elbírálja mindazon megrendelői panaszok jogosságát, amelyeket a Megrendelő a Vállalkozó szolgáltatása következményének tulajdonít. Megrendelő elsődlegesen a gépjármű átvételekor köteles írásos panaszt bejelenteni a Vállalkozó felé.

Másodlagosan Megrendelő írásos panaszának a szolgáltatás teljesítésétől és a gépjármű átadásától számított 24 órán belül kell beérkeznie személyesen írásos formában vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre (telefon útján nem), mely írásban előadott panaszt a panaszosnak fényképekkel köteles alátámasztania. A Vállalkozó 48 órán túli panaszt nem fogad be. A panaszt a Vállalkozó 24 órán belül feldolgozza, és erről írásban értesíti a panaszos Megrendelőt. Amennyiben a panasz megalapozott, abban az esetben a Vállalkozó 8 munkanapon belüli, több alternatív időpontot biztosít a Megrendelőnek a hiba/kár helyszíni megvizsgálására, esetleges kijavítására, amelyre kizárólag a Vállalkozó székhelyén, a Vállalkozó közreműködésével kerülhet sor.

Ha a panasz elbírálása során ténylegesen és megcáfolhatatlanul bebizonyosodik, hogy a Vállalkozó a megrendelt szolgáltatást gyenge minőségben hajtotta végre, vagy egyértelműen Vállalkozónak felróható a gépjármű műszaki hibája, akkor a szolgáltatás kijavítását vagy a műszaki hiba elhárítását a Vállalkozó saját költségén, önmaga, vagy partnerei útján 15 munkanapon belül elvégzi/elvégezteti.

Related Articles

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.
google-site-verification=uXVpJZ-xBydOHhWcnQDhWtX8KKfEcMn92sBz8KPlGlI