Foglalási szabályzat

Foglalási szabályzat

1.    Időpont foglalás menete és foglalási kötelezettségek.

A megrendelő szolgáltatásainkra időpontot telefon, e-mailban valamint online időpont foglaló rendszerükön keresztül teheti meg. (Online foglalási rendszer elérési címe: https://cool-clean-autokozmatika.salonic.hu/ ) A foglalás akkor válik véglegessé amikor a szolgáltató a megrendelő részére vissza igazolja a megrendelt szolgáltatást.

A megrendelő a foglalással vállalja, hogy a megjelölt időpontban megjelenik autójával az autókozmetikában.

Amennyiben a megrendelő a foglalt időpontra késve érkezik meg ezzel csuszást idéz elő a napi munkafolyamatban, úgy a munkát megtagadhatjuk vagy a vállalt határidő felül bírálhatjuk. Amennyiben a késés miatt nem végzünk a munkával a nyitvatartási időn belül úgy másnap kerül átadásra a gépjármű.     

2.    Előleg fizetési kötelezettség

Amennyiben a megrendelő bizonyos szolgáltatásokra foglal időpontot, valamint az igénybe vett szolgáltatások össz értéke meghaladja a bruttó 50.000 Ft-ot úgy előleg fizetési kötelezettsége van. A fizetendő előleg az igénybe vett szolgáltatások össz értékének 20%-a. Az előleg megfizetése az alábbi módokon lehetséges: személyesen készpénzben és bankkártyával, online bankkártyás fizetés vagy banki átutalással.

3.    Foglalás lemondása, előleg kezelése

A megrendelő a foglalását az időpontot megelőző 48 órán kívül tudja lemondani, valamint módosítani. Ezt telefonon, e-mailban vagy online foglalási rendszerünkön keresztül tudja megtenni. Amennyiben előleg fizetés történ és a fentebb említett időpontig történik a változtatást / lemondás úgy az előleg 15 napon belül tovább vihető és beszámításra kerül az új időpontnál. Amennyiben az időpont lemondás a fent említett időn belül történik és foglal mellé új időpontot úgy az előleg tovább vihető, amennyiben nem történik új foglalás úgy az előleg elvész.

Related Articles

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.
google-site-verification=uXVpJZ-xBydOHhWcnQDhWtX8KKfEcMn92sBz8KPlGlI