Folyamatos fejlődés

Indulásunkkor elsősorban csak külső és belső tisztításokkal, valamint otthoni kárpittisztítással foglalkoztunk. De a folyamatosan jelentkező új igényekhez is igyekeztünk felzárkozni. Így bővítettük szolgáltatásaink palettáját, lámpa polírozás, fényesítő és korrekciós polírozás, karoszéria védőfólia és üvegfólia telepitéssel, tetőkárpit javítás, különböző bevonatok, autóillatosító és autóápolási termékek forgalmazásával is.

Partneri kapcsolat

Több autókereskedéssel és cégcsoporttal is kapcsolatban állunk, akiknek havi rendszereséggel tartjuk karban autóflottáját, ezeket igyekszünk teljesen egyedi, előre meghatározott díjszabással csinálni, ezzel is növelve a hosszan tartó együttműködést.

A mi kis történetünk

Cégünk 2020 októberében alakult egyéni vállalkozásként. Indulásunkkor saját otthoni garázsunk lett kialakítva kis műhelynek, azonban ez hamar kicsinek bizonyult. 2021 augusztusában jött az első váltás, amikor becsatlakoztunk egy autószerelő műhely mellé. Sajnos ez sem bizonyult elég tágasnak és komfortosnak, így 2021 októberében költöztünk jelenlegi helyünkre, ami Szombathelyen a 11-es Huszár út 195. szám alatt található a METRO körfogalomnál.

Itt sikerült egy közel 50m2-es műhelyt kialakítani, ahol már nem csak személyautókat tudunk fogadni, hanem akár már kisteherautókat is!

Ezen felül kialakítottunk még egy kis irodát/várót is, hogy ügyfeleink kényelmesen tudjanak várakozni, míg elkészül autójuk.

2022 június óta pedig már Cool-Clean Service Kft-ként várjuk kedves ügyfeleinket.

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.
google-site-verification=uXVpJZ-xBydOHhWcnQDhWtX8KKfEcMn92sBz8KPlGlI