EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK

Image

S

Szezonális ajándékaink, nyereményeink

Érdemes követned az Instagram és Facebook oldalunkat ahol közzé tesszük a nyereményjátékainkat és egyéb ajándék szolgáltatásainkat. Karácsonykor állandó nagy ajándékokkal halmozunk el benneteket, ezzel díjazva hűségeteket. Mindegy, hogy milyen szolgáltatás miatt kerestetek meg minket, legyen az kárpittisztítás, polírozás, tetőkárpit csere vagy valamelyik otthon kozmetikai szolgáltatásunk. A lényeg, hogy a játékban vegyetek részt amiben általában megosztással, likeokkal tudtok részt venni. Az állandó karácsonyi nagy játékunkon kívül akár negyed vagy fél évente is előrukkolunk valami kis meglepetéssel. 
 
Image

A

Ajándékutalványunk

Ha nem tudod, mit adnál szeretteidnek, mi segítünk ebben is. Az ajándék szolgáltatást személyesen az ajándékozott igényeire szabjuk, hogy annak nagy legyen a meglepetés ereje. Legyen az akár egy általános autómosó szolgáltatás, kárpittisztítás, polírozás, tetőkárpit csere vagy akár egy kerámiabevonat. Lepd meg szeretteidet bármelyik szolgáltatásunkkal egy exkluzív ajándékutalvánnyal, lehet az karácsony, születésnap vagy névnap. A tetszőleges szolgáltatásunkat előre megvásárolva 1 éven belül az ajándékozott beválthatja nálunk. Az ajándékutalványt egy dísz borítékba lepecsételve adjuk át, így az ajándékozottnak nincs más dolga csak bemutatni Nekünk az előre egyeztetett időpontban!

H

Hozom- Viszem Szolgáltatás

Dolgozik vagy nincs ideje elhozni autóját, esetleg messze lakik? Erre is kínálunk megoldást! Szombathely és 20 km-es körzetében kérje ingyenes hozom- viszem szolgáltatásunk. 20km-nél nagyobb távolság esetén pedig 100Ft/km díjon hozzuk el autóját.
Image
Image

A

Autós tartozékok, kiegészítők, autóápolási termékek

Autókozmetika révén megtalálhatóak nálunk autóápolási szerek otthoni és ipari felhasználásra, autó illatosítok, szezonális téli és nyári szélvédő mosó folyadék. Előre össze állított kis autóápolási csomagok és az autószerelmeseknek pedig egyedileg össze állítható utóápoló csomagot kínálunk, hogy otthon is profi módon tudják maguknak mosni autójukat.  Termék kínálatunkban megtalálhatóak az alábbi márkák: Riwax, RRCustom, Bad Boys, WorkStuff, Koch Chemie, Rupes, Marco Martely.

B

Bérletek

Szeretnéd ha autód egész évben ragyogó és tiszta lenne? Akkor bérleteinket neked találták ki! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, 4, 6 vagy 12 alkalmas Medium vagy Start Külső – Belső csomagunk közül! De miért is érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatásunkat? - 10% kedvezményt nyújt a listaárhoz képest - kimaradsz az áremelésekből - Több autó is van a családban? Nem gond, mivel a bérlet névre szóló, így több autóra is felhasználhatod! További információkért keress minket elérhetőségeinken vagy személyesen.
Image

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.
google-site-verification=uXVpJZ-xBydOHhWcnQDhWtX8KKfEcMn92sBz8KPlGlI