Őszi felkészítés

0

alatt

Az ősz beköszöntével nem csak a nappalok lesznek rövidebbek, hanem előkerülnek a melegebb ruhák is szekrényünkből. De nem csak magunkat és otthonunkat kell felkészítenünk a borongósabb napokra, hanem autónkat is. Nem is gondolnánk, hogy mennyi teendő van egy autón a nyári vakáció után.  

Belső tisztítás
A kárpitokat vizes mélytisztításnak vetjük alá, hogy lehetőleg minden foltot, port, homokot kiszedjünk a kárpitokból. Ezt követően a műanyag elemeket is zsírtalanítjuk, portalanítjuk, majd ápoljuk.

Külső tisztítás
A nyári időszakban egy utazás során rengeteg bogarat „gyűjtünk” össze. A különféle bogarak más – más kémhatású nedveket tartalmaznak. Ha maradványukat nem távolítjuk el időben autónk felületéről, akkor sajnos komoly károkat tudnak okozni a fényezéseben. 

Fényszórók felújítása
Az ősz beköszöntével a nappalok rövidülnek, így egyre több ideig van szükségünk megfelelő minőségű fényforrásra. A nyári UV sugárzás a mai autók műanyag lámpaburáit nagy mértékben roncsolja és ezzel a lámpák fényáteresztőképessége csökken.

Átvizsgálás
Ellenőrzünk minden folyadékszintet a gépjárműben, majd megvizsgáljuk a lápákat, izzókat és ellenőrizzük az indexek működését és a megfelelő keréknyomás meglétét. Ha valami hibát találunk, akkor azt nem csak jelezzük ügyfeleinknek, hanem igény esetén pótoljuk a folyadékokat és kicseréljük a meghibásodott izzókat.

Image

Kárpittisztítás

Nyaralás után érdemes autónk kárpitjait megszabadítani minden folttól, mert a beleszáradt fagyit, tengervizet később sokkal nehezebb kiszedni, sőt akár károsíthatja is a szövetet.

Image

Külső tisztítás

A nem megfelelően és megfelelő időben eltávolított bogármaradványok komoly károkat tudnak okozni autónk fényezésében.

Image

Fényszóró felújítás

A bemattult fényszórók nagy mértékben csökkentik a lámpák fényerejét és nem csak mi látunk vele rosszul, hanem minket is nehezebben vesznek észre.

Image

Szélvédő bevonat

Esős időben nagyon fontos a jó látási viszony. Szélvédő bevonatunknak köszönhetően egy extrém vízlepergető hatással ruházzuk fel a gépjármű üvegfelületeit.

Mit tartalmaz Őszi felkészítő csomagunk?

A belső tisztítás során autód egy Medium tisztításon esik át. Ezzel a tisztítással minden kárpitot vizesen mélytisztítunk, hogy minden foltot kiszedjünk az ülésekből, padló kárpitból és szövetszőnyegekből.
 
További információt Medium csomagunkról itt találsz.


A külső tisztítás során egy alapos előmosással és bogároldással kezdünk, hogy a nyári utazásaink alatt összegyűjtött bogármaradványoktól megszabadítsuk az autódat. Ezt követően jó alaposan lemossuk, szárazra töröljük, majd egy wax réteggel látjuk el az autót, hogy az ősz folyamán könnyebben tudd majd tisztántartani.
Az ősz beköszöntével egyre rövidülnek a nappalok ezért korábban kell lámpát kapcsolunk. A nyári UV sugárzás miatt sajnos a műanyag lámpabúrák bemeattulnak és ezáltal nagyban romlik a látótávolság, továbbá minket is nehezebben vesznek észre. 
 
További információ a lámpafelújításról.


Az ősz beköszöntével a csapadékos napok száma is egyre nő. Vezetés közben nagyon fontos, hogy jól lássunk. A üveg bevonatnak köszönhetően már 50km/h felett a vízcseppek maguktól leperegnek ezzel segítve a jobb látási viszonyokat.
 
További információ az üvegbevonatról.


Átadás előtt még átvizsgáljuk az autó lámpáit, hogy minden izzó megfelelően világít-e. Le ellenőrizzük a folyadékszinteket és a fagyálló hőmérsékletét. Ha az átvizsgálás során valami hiányosságot találunk, akkor azt jelezzük és szükség esetén orvosoljuk is a problémát amennyiben igényt tartasz rá.

SMALL FELKÉSZÍTÉS

50.000 Ft
 • Medium belső tisztítás
 • Külső tisztítás
 • Fényszóró felújítás kerámia bevonattal
 • Átvizsgálás

LARGE FELKÉSZÍTÉS

80.000 Ft
 • Medium belső tisztítás
 • Külső tisztítás
 • Fényszóró felújítás kerámia bevonattal
 • Szélvédő bevonat
 • Átvizsgálás

MEDIUM FELKÉSZÍTÉS

60.000 Ft
 • Medium belső tisztítás
 • Külső tisztítás
 • Szélvédő bevonat
 • Átvizsgálás


Áraink átlagos szennyezettségű autók tisztítására vonatkoznak. 7+ személyes járművek esetén 20% felárat számolunk fel, továbbá, állatszőr esetén szintén 20% a felár. Az autóban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk, az autót kiürített állapotban kell átadni! Az autón meglévő vagy rejtett sérülésekért, valamint hibákért, felelősséget nem tudunk vállalni! Ezért kérjük, hogy tájékoztassanak minket ezekről a jármű részünkre történő átadásakor! Motormosás során keletkezett károkért felelősséget NEM vállalunk! Áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák!
 

Elérhetőségünk

Látogass el hozzánk személyesen, foglalj időpontot telefon vagy online.

+36 30 319 2396

+36 30 319 2396

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17: 30 Szombat: 8:00 - 13:30 Vasárnap: Zárva
Szombathely

Szombathely

9700 Szombathely
11-es Huszár út
195.
MEGNYITÁS TÉRKÉPEN
Image
Akkreditált Gtechniq kivitelező

Hasznos linkek

Copyright © 2023 Cool-Clean Service Kft. Minden jog fenntartva.